Atari Music Network | Chiptune & MIDI Music

some downloads are not working

some downloads are not working

Postby xfalcon » Mon Oct 06, 2014 7:40 pm

I just browse the download section and try some links. But the most downloads are not working. It is a technical problem or with abandonware?

--
chris
https://soundcloud.com/xfalcon-dma - Songs - Sounds - Beats
Falcon 030 14 MB +Dayna Port::MegaSt4 +Hydra, Overscan & UltraSatanDisk
User avatar
xfalcon
 
Posts: 23
Joined: Mon Aug 23, 2010 10:46 pm
Location: Germany

Re: some downloads are not working

Postby NCGM » Tue Oct 07, 2014 6:37 pm

Yes I notice there is a 404 error when trying to download anything. I will contact the site admin here about the problem.
NCGM
 
Posts: 180
Joined: Wed Apr 07, 2010 12:02 pm
Location: Bradford, U.K.

Re: some downloads are not working

Postby mal7921 » Fri Oct 17, 2014 10:53 pm

Just been having a look at the back end, all links appear to be there, the system has the software but going through the menu fails.

I think the system may have been updated as Joomla is also throwing up some odd errors while looking. I'll get in touch with the hosting company to see if they can resolve it. This happened a while back when the site was moved to a new server and they managed to fix it quite quickly.

Thank you for bringing it to my attention :)
The collection:

Atari 260ST, 520ST, 520ST+, 520STfm, STacy, Mega ST2
Atari STe, Mega STE, ST Book
Atari TT030, with 2GB Hard drive
Atari Falcon, 14MB, 40GB IDE drive
Atari Megafile 44

The website and the Atari bit
User avatar
mal7921
 
Posts: 410
Joined: Tue Apr 06, 2010 11:44 am
Location: Huddersfield, U.K.

Re: some downloads are not working

Postby mal7921 » Fri Oct 17, 2014 11:22 pm

*Update*

Looked through the system and the pages are there, but not being processed for some reason. Tried various things to get the pages to be seen but to no avail.

I've reported it to the site hosts so should have an idea on the issue by morning.
The collection:

Atari 260ST, 520ST, 520ST+, 520STfm, STacy, Mega ST2
Atari STe, Mega STE, ST Book
Atari TT030, with 2GB Hard drive
Atari Falcon, 14MB, 40GB IDE drive
Atari Megafile 44

The website and the Atari bit
User avatar
mal7921
 
Posts: 410
Joined: Tue Apr 06, 2010 11:44 am
Location: Huddersfield, U.K.

Re: some downloads are not working

Postby NCGM » Thu Nov 13, 2014 4:06 pm

Thanks Malcolm, lets hope it is sorted soon :)

I recently set my camera up and captured a few user manuals for a load of software I no longer have. I had no way of uploading them to the server here, so I sent them un-edited to the Atari Mania website. The quality is not bad considering how quickly I did them, and they just need a bit of auto colour adjustment to make them whiter etc; they are all perfectly readable and were done using my Panasonic DMC-FZ150, a tripod and a wireless remote shutter control under LED kitchen lighting in the late evening.

  • Kuma - Kminstrel
  • Microdeal - Concerto
  • Microdeal - Playback
  • Pixel Publishing - Super Librarian
  • Steinberg - The Ear
  • The Digital Muse - Rave
  • HiSoft - Diamond Edge v2

I also have the Band-in-a-Box v5 user manuals to photograph and upload at some point.
NCGM
 
Posts: 180
Joined: Wed Apr 07, 2010 12:02 pm
Location: Bradford, U.K.

Re: some downloads are not working

Postby mal7921 » Fri Jan 02, 2015 2:54 pm

Right, downloads should be up and running again. At some point the Joomla backend was editedand sections disabled/corrupted. This has now been fixed and it should all be working again.

Sorry for the inconvenience.
The collection:

Atari 260ST, 520ST, 520ST+, 520STfm, STacy, Mega ST2
Atari STe, Mega STE, ST Book
Atari TT030, with 2GB Hard drive
Atari Falcon, 14MB, 40GB IDE drive
Atari Megafile 44

The website and the Atari bit
User avatar
mal7921
 
Posts: 410
Joined: Tue Apr 06, 2010 11:44 am
Location: Huddersfield, U.K.

Re: some downloads are not working

Postby Knez » Sun Jan 04, 2015 1:32 pm

Wonderful news!

I sent you a PM on Atari Forum, btw. :)
Knez
 
Posts: 7
Joined: Mon Dec 10, 2012 11:50 pm
Location: Sweden

Re: some downloads are not working

Postby mal7921 » Sun Jan 04, 2015 10:04 pm

Hi Knez, was good chatting with you earlier :)
The collection:

Atari 260ST, 520ST, 520ST+, 520STfm, STacy, Mega ST2
Atari STe, Mega STE, ST Book
Atari TT030, with 2GB Hard drive
Atari Falcon, 14MB, 40GB IDE drive
Atari Megafile 44

The website and the Atari bit
User avatar
mal7921
 
Posts: 410
Joined: Tue Apr 06, 2010 11:44 am
Location: Huddersfield, U.K.

Re: some downloads are not working

Postby atari_midi » Thu Mar 17, 2016 9:20 am

Many of the software downloads over in the SOFTWARE download section are not working any longer.

I believe this is due to the fact that AMN has been moved to a different server.

Or possibly because the downloadable files are lost.

How do we fix that?
How would you like to be notified of broken links?
atari_midi
 
Posts: 28
Joined: Wed Feb 17, 2016 2:44 pm
Location: Germany

Re: some downloads are not working

Postby Atari Music Network » Thu Mar 17, 2016 6:54 pm

OK, so I missed some hard coded URL's then... try some now ?
The Atari Music Network - Join the Vintage Digital Revolution
User avatar
Atari Music Network
Site Admin
 
Posts: 101
Joined: Sun Dec 13, 2009 7:48 am
Location: USA

Re: some downloads are not working

Postby atari_midi » Thu Mar 17, 2016 7:56 pm

Atari Music Network wrote:OK, so I missed some hard coded URL's then... try some now ?


The ones that did not work this morning are working now.

Excellent.



I will give other downloads a try and let you know if I still find any that don´t work.
atari_midi
 
Posts: 28
Joined: Wed Feb 17, 2016 2:44 pm
Location: Germany

Re: some downloads are not working

Postby Atari Music Network » Thu Mar 17, 2016 8:02 pm

atari_midi wrote:
Atari Music Network wrote:OK, so I missed some hard coded URL's then... try some now ?


The ones that did not work this morning are working now.

Excellent.

I will give other downloads a try and let you know if I still find any that don´t work.


Cool thanks :) Theres been a lot of fixed links, hoepfully that will be the end of fixing links now :lol:
The Atari Music Network - Join the Vintage Digital Revolution
User avatar
Atari Music Network
Site Admin
 
Posts: 101
Joined: Sun Dec 13, 2009 7:48 am
Location: USA

Re: some downloads are not working

Postby atari_midi » Wed Mar 23, 2016 2:56 pm

Hi, I just tried to use the PDF function on a few of the posted articles, such as the one for the Soundpool SRC Sample Rate Converter:

http://atarimusic.exxoshost.co.uk/index ... Itemid=341

When doing so, I will get the following error message:

Bild2.jpg


I believe the given link is just wrong and not yet adjusted to the new server.
atari_midi
 
Posts: 28
Joined: Wed Feb 17, 2016 2:44 pm
Location: Germany

Re: some downloads are not working

Postby Atari Music Network » Thu Mar 24, 2016 12:26 pm

atari_midi wrote:Hi, I just tried to use the PDF function on a few of the posted articles, such as the one for the Soundpool SRC Sample Rate Converter:

http://atarimusic.exxoshost.co.uk/index ... Itemid=341

When doing so, I will get the following error message:

Bild2.jpg


I believe the given link is just wrong and not yet adjusted to the new server.


Thanks for the report, im not surprised at that. I'm spending time on the new site currently, fixing all the problems with this current site is just futile :-\ I will post updates on the new site as it happens. Of course once the new core is up and stable, then can look into adding things like the PDF pages thing etc.
The Atari Music Network - Join the Vintage Digital Revolution
User avatar
Atari Music Network
Site Admin
 
Posts: 101
Joined: Sun Dec 13, 2009 7:48 am
Location: USA

Re: some downloads are not working

Postby atari_midi » Wed Apr 20, 2016 7:43 am

Hello, you may want to double check the first two links all the way down this page:

http://atarimusic.exxoshost.co.uk/index ... Itemid=213

These do not work any longer.
atari_midi
 
Posts: 28
Joined: Wed Feb 17, 2016 2:44 pm
Location: Germany

Next

Return to Constructive Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron