Atari Music Network | Chiptune & MIDI Music

Help... Problems with Notator 3.21 after changing Harddisc

Help... Problems with Notator 3.21 after changing Harddisc

Postby Schorsch63 » Tue Jul 26, 2011 6:07 pm

I hope here is someone who can help me by following problem. I have an Atari Mega STE with an inbuild SCSI-Harddisc. In addition I have an external SCSI-HD. Now my internal Harddisc was going very very loud. The reason is of course the age of that Harddisc. Now I have installed a "new" internal SCSI-Harddisc, partitioned in 4 partitions. My programs and files I copied from the old, loud harddisc to the external HD, and from that to the new internal HD. Now there is following problem. If I start Notator 3.21, after a while it appears two bombs and an error-message "FATAL ERROR! Memory Panic! (3)". It happens just before changing the screen to the "Notator-working-desktop". Of course the STE stops working after clicking at "Abort"-Button. Other Atari-Programs, such as Fastcopy, or Canvas-title-Generator are working without problems. If I reconnect to the old, loud Harddisc Notator works properly. Is there anyone who knows what I can do? In advance thanks a lot for any help
Schorsch63
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 26, 2011 5:48 pm

Re: Help... Problems with Notator 3.21 after changing Harddi

Postby ioguie » Tue Jul 26, 2011 7:35 pm

Have you tried disabling everything in your AUTO folder? Perhaps they started up in the correct order on your old hard disk, but when copying them to the new hard disk they were copied in the wrong order.
ioguie
 
Posts: 6
Joined: Wed Mar 30, 2011 10:06 pm

Help... Problems with Notator 3.21 after changing Harddisc

Postby mal7921 » Tue Jul 26, 2011 10:59 pm

ioguie wrote:Have you tried disabling everything in your AUTO folder? Perhaps they started up in the correct order on your old hard disk, but when copying them to the new hard disk they were copied in the wrong order.


That is the most likely explanation, try renaming the auto folder and see if Notator now works. It is also possible that the memory may need re-seating, but try the auto folder first, if all works try copying programs back in one at a time until the problem re-occurs. If it doesn't,p then you may well have found an order in which all programs will work :-)
The collection:

Atari 260ST, 520ST, 520ST+, 520STfm, STacy, Mega ST2
Atari STe, Mega STE, ST Book
Atari TT030, with 2GB Hard drive
Atari Falcon, 14MB, 40GB IDE drive
Atari Megafile 44

The website and the Atari bit
User avatar
mal7921
 
Posts: 410
Joined: Tue Apr 06, 2010 11:44 am
Location: Huddersfield, U.K.


Return to C-Lab Notator & Creator

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron