Atari Music Network | Chiptune & MIDI Music

CAF will work on STe and in STeem

CAF will work on STe and in STeem

Postby Waxjoz » Tue Jan 05, 2010 9:47 am

Besides the official software, the most stable version of Cubase is 2.1 by MCA. But Cubase Audio Falcon works on my Mega Ste too. Just turn out the audio engine and save this preference to your def file.

Jean's CAF version works in STeem too (without the audio of course).
Kind regardz,

Joz
http://www.waxnwane.nl

1 Falcon 030, FPU, 14 MB RAM, 2 Gb SD card
2 x Mega STe, TOS 2.06, 4 Mb RAM, 30 Mb harddisk
1 STe, TOS 2.06 (replaces older TOS), 4 Mb RAM
Waxjoz
 
Posts: 49
Joined: Mon Apr 05, 2010 2:41 pm
Location: Nijmegen, Netherlands

Re: CAF will work on STe and in STeem

Postby Atari Music Network » Tue Jan 05, 2010 3:23 pm

Great point. I should also mention that I'm in discussions with Jean Pat, the man who cracked Cubase Audio Falcon, as he tries to figure out the bugs in his cracked Studio Module for Cubase. I'll keep you posted on that for sure...
The Atari Music Network - Join the Vintage Digital Revolution
User avatar
Atari Music Network
Site Admin
 
Posts: 101
Joined: Sun Dec 13, 2009 7:48 am
Location: USA

Re: CAF will work on STe and in STeem

Postby NCGM » Wed Jan 06, 2010 3:44 pm

CAF does indeed work fine on the STe but what would make it even better, is if some kind soul modded it so that Replay 16 cartridges could record and playback audio. Even with only four 16-bit tracks or eight 8-bit tracks, I would certainly use it!


NCGM :)
NCGM
 
Posts: 180
Joined: Wed Apr 07, 2010 12:02 pm
Location: Bradford, U.K.


Return to Steinberg Cubase Audio Falcon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron