Atari Music Network | Chiptune & MIDI Music

Cubase Audio Falcon on TT

Cubase Audio Falcon on TT

Postby krupkaj » Thu May 29, 2014 9:34 pm

Hi,
is it possible to use Cubase Audio Falcon version on the TT? Of course just the MIDI part without Audio functions
krupkaj
 
Posts: 1
Joined: Fri Jun 01, 2012 6:06 pm

Re: Cubase Audio Falcon on TT

Postby mal7921 » Fri May 30, 2014 9:13 pm

krupkaj wrote:Hi,
is it possible to use Cubase Audio Falcon version on the TT? Of course just the MIDI part without Audio functions



Yes this is indeed possible, and not just on the TT. It can be done on any Atari ST series with 1MB of memory or more.

The procedure is to start the program holding down (As I remember) the left shift key.
The collection:

Atari 260ST, 520ST, 520ST+, 520STfm, STacy, Mega ST2
Atari STe, Mega STE, ST Book
Atari TT030, with 2GB Hard drive
Atari Falcon, 14MB, 40GB IDE drive
Atari Megafile 44

The website and the Atari bit
User avatar
mal7921
 
Posts: 410
Joined: Tue Apr 06, 2010 11:44 am
Location: Huddersfield, U.K.


Return to Steinberg Cubase Audio Falcon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron